szivlogo

Blog

🍀 Lepje meg édesanyját egy ingyenes kardiológiai vizsgálattal!👩

Facebook oldalunkon játékot hirdetünk, melyen egy kardiológiai vizsgálatot sorsolunk ki.

A Love Your Body Group Kft. „Lepje meg édesanyját egy ingyenes kardiológiai vizsgálattal!" RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Köztudott, hogy a szervezetünk a napfény hatására természetes D-vitamint állít elő a bőr sejtjeiben, mely számos súlyos betegség kialakulásától véd, és rengeteg belső szervünk megfelelő működéséhez szükséges.

A legjobban akkor hasznosul a bőrt érő fény, mielőtt még túlzottan lebarnulnánk/leégnénk, ezért ügyelni kell ezek elkerülésére. A D-vitamin megfelelő mennyiségéhez elegendő napi 10-20 percet kint lennünk napfényben.

Itt a Húsvét - tavasz legfontosabb ünnepe, a közös családi vacsorák, a tojásfestés és a húsvéti tojás vadászat ideje. Felmerül a kérdés, meg lehet-e enni a kertben megtalált, vagy a mondókáért kapott tojásokat?

🍀 Nyerjen magának vagy családtagjának ingyenes hasi/kismedencei ultrahangot!

🏥

Facebook oldalunkon játékot hirdetünk, melyen egy hasi/kismedencei ultrahangot sorsolunk ki. A vizsgálatról itt olvashat: hasi//kismedencei ultrahang.

A Love Your Body Group Kft. „Nyerjen magának vagy családtagjának ingyenes hasi/kismedencei ultrahangot" RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Korábbi cikkünkben beszéltünk a máj fontosságáról a méregtelenítésben, ezúttal a vese szerepét nézzük meg, ami a májhoz hasonló, multifunkcionális szerv. Arra fókuszálunk, hogy mit tehetünk azért, hogy ez a szervünk sokáig jól működjön.

A vese páros szerv, mely két babszemhez hasonlít. A kiválasztás mellett nagyon fontos szabályozó funkciói is vannak. Felelős egyrészt a szervezet anyagcsere-végtermékeinek kivezetéséért, emellett a só és vízháztartás egyensúlyáért is. Vesénk gondoskodik a vér sav-bázis egyensúlyáról, hogy szervezetünk ne savasodjon vagy lúgosodjon el.

Mivel a vese a méreganyagok kiürítését végzi, nélküle életképtelenek lennénk.

A 21. századi orvostudomány egyik roppant izgalmas és dinamikusan fejlődő kutatási területe a magzatvíz körüli tudásunk bővítése. Azt már korábbról is ismert volt, hogy a magzatvíz számos veleszületett fejlődési rendellenesség egyszerű, egyben hatékony szűrővizsgálatát teszi lehetővé.

A kutatók szerint a gerincoszlop képes lehet olyan információk feldolgozására, amiről korábban azt hitték, hogy az agy végzi.🧠

A legtöbb döntéshozatal és cselekvés az agyból származik, de talán ideje újragondolni ezt a teóriát.

Tippek a jobb alvásért LoveYourBody Kft.

Az alvás testi és lelki regenerációnk elengedhetetlen része. Globalizált világunkban azonban a kialvatlanság mára hatalmas problémává nőtte ki magát, mégis kevesen veszik komolyan és tesznek ellene. Mindez annak ellenére igaz, hogy a minőségi alvás hiánya súlyos egészségügyi következményekkel járhat. A kialvatlanság gyengíti immunrendszerünket, csökkenti koncentrációs és szellemi teljesítőképességünket, emellett számos betegséget is okozhat.

🍀 Nyerjen magának vagy családtagjának ingyenes gerincdiagnosztika kezelést!

🏥

Facebook oldalunkon játékot hirdetünk, melyen két gerincdiagnosztika kezelést sorsolunk ki. A vizsgálatról itt olvashat: gerincdiagnosztika.

A Love Your Body Group Kft. „Nyerjen magának vagy családtagjának ingyenes gerincdiagnosztika kezelést" RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA