szivlogo

Kik vagyunk mi?

Lelkes 30-asok, akik korábban több mint 10 éves tapasztalatot szereztek multinacionális cégeknél, Szolgáltatás Menedzsment területen.

Mivel foglalkozunk?

Oldalunkon összegyűjtjük és összehasonlíthatóvá tesszük a magyar piacon elérhető magán egészségügyi szűrőcsomagokat, ezzel segítve ügyfeleinket abban, hogy ezek közül a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást választhassák ki. A csomagok tartalmát és elemeit az orvosi szakzsargon helyett közérthetően mutatjuk be, hogy mindenki pontosan tudja milyen vizsgálatot fognak elvégezni rajta, és arra miért van szükség. Oldalunkon nemcsak a legjobb szolgáltatás kiválasztására, hanem annak azonnali megrendelésére is lehetősége van bárkinek.

Mi a küldetésünk?

Az egészség a legnagyobb kincs. Meggyőződésünk, hogy mindenkinek jár. Magyarországon egyre nő azok száma, akik különböző okokból a magán egészségügyi szektort választják, mert úgy gondolják, hogy ott biztonságos, kiszámítható, magas színvonalú szolgáltatást kapnak a pénzükért.
Küldetésünknek tekintjük, hogy összekössük ügyfeleinket azokkal a szolgáltatókkal, akik nemcsak kiváló szakmai tudással rendelkeznek, de emellett diszkrétek, empatikusak is, és a céljuk a lehető legmagasabb ügyfél élmény elérése.
Csak olyan szolgáltatók csomagjait és termékeit kínáljuk, amelyeket mi magunk is szívesen vennénk igénybe. Szeretnénk hozzásegíteni mindenkit, hogy pontos képet kapjon az egészségi állapotáról és lássa, hogy mit tehet annak megőrzése érdekében. Célunk, hogy Ön még egészségesebb és energikusabb legyen, ezáltal még harmonikusabb, teljesebb életet élhessen.